Publikavimo data: 2024-05-26
Aštrūs greiti austrių grybai su daržovėmis
Austrių grybų užkandis su daržovėmis, Tabasko padažu ir prieskoniais - tai labai greitai paruošiamas patiekalas, kurio ingredientai nėra brangūs. Šį užkandį, kuris ilgainiui virsta mažu šedevru, nesunkiai gali sukurti ir pradedantieji virėjai. Šiame patiekale gausu vitaminų, mineralų, jo skonis turtingas prieskonių, tačiau jis nėra kaloringas, todėl jį galima įtraukti į įvairius mitybos planus.
Žingsnis 1
Į puodą su verdančiu vandeniu suberkite pievagrybius, pasūdykite ir virkite 5 minutes. Tada grybus nukoškite ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Morkas sutarkuokite korėjietiška salotų tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Peiliu smulkiai sukapokite žoleles.
Žingsnis 3
Sumaišykite visas daržoves dubenyje, pagardinkite druska, cukrumi, kalendra ir pipirais ir išmaišykite. Supilkite vyno actą, tabasko padažą, išspauskite česnaką ir išmaišykite. Į gautą aštrų daržovių mišinį sudėkite virtas austres, smulkintas petražoles ir krapus. Užpilkite augaliniu aliejumi.
Kategorijos