Publikavimo data: 2024-05-25
Aštrūs grikiai su dešrelėmis
Toks paprastas ir gerai pažįstamas produktas kaip grikiai gali sužibėti naujais skoniais ir aromatais, jei kūrybingai juos paruošite. Pavyzdžiui, jei į juos įdėsite aštrių dešrelių, česnakų, pipirų ir žolelių. Tai jau bus patiekalas, kurį verta patiekti svečiams. Labai nebrangus produktų rinkinys, virtuvėje praleidžiama nedaug laiko, tačiau patiekalas įdomus ir visada pavyks net ir nepatyrusiems virėjams.
Žingsnis 1
Nulupkite dešreles nuo folijos, susmulkinkite svogūną. Sutarkuokite morkas, dešreles supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas, tada į keptuvę sudėkite dešreles ir česnakus.
Žingsnis 3
Supilkite grikius į keptuvę, viską pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, įdėkite gabalėlį sviesto, supilkite vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių.
Kategorijos