Aštrūs grybai su česnakais ir baltuoju vynu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Aštrūs grybai su česnakais ir baltuoju vynu

Nors 90 % grybų sudaro vanduo, likusius 10 % sudaro stebuklinga baltymų, vitaminų, mineralų, įskaitant retuosius, sudėtis. Kulinarijoje šie grybai ypač populiarūs, todėl masiškai auginami visuose pasaulio kampeliuose. Su grybais galima gaminti viską. Pateiktą užkandžio receptą sudaro grybai, česnakas, baltas sausas vynas, aliejus, tačiau net ir tokios kuklios, bet ryškios sudėties jie pasirodo įdomaus skonio.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs grybai su česnakais ir baltuoju vynu Žingsnis 1
Grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite juos į keptuvę su sviestu ir augaliniu aliejumi. Kepkite 10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Supilkite vyną ir 2-3 minutes pavirkite.

Žingsnis 2

Aštrūs grybai su česnakais ir baltuoju vynu Žingsnis 2
Česnaką išspauskite per presą ir sudėkite į grybus. Nuimkite grybus nuo ugnies, sudėkite susmulkintas žoleles ir sumaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos