Publikavimo data: 2024-09-22
Aštrūs grybai su česnakais ir baltuoju vynu
Nors 90 % grybų sudaro vanduo, likusius 10 % sudaro stebuklinga baltymų, vitaminų, mineralų, įskaitant retuosius, sudėtis. Kulinarijoje šie grybai ypač populiarūs, todėl masiškai auginami visuose pasaulio kampeliuose. Su grybais galima gaminti viską. Pateiktą užkandžio receptą sudaro grybai, česnakas, baltas sausas vynas, aliejus, tačiau net ir tokios kuklios, bet ryškios sudėties jie pasirodo įdomaus skonio.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite juos į keptuvę su sviestu ir augaliniu aliejumi. Kepkite 10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Supilkite vyną ir 2-3 minutes pavirkite.
Žingsnis 2
Česnaką išspauskite per presą ir sudėkite į grybus. Nuimkite grybus nuo ugnies, sudėkite susmulkintas žoleles ir sumaišykite.
Kategorijos