Aštrus ir švelnus grybų paštetas krepšeliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aštrus ir švelnus grybų paštetas krepšeliuose

Aštrus ir švelnus grybų paštetas krepšeliuose - europietiškas patiekalas. Paštetas buvo išrastas viduramžiais. Jį sugalvojo vienas negarsus virėjas, kuris norėjo skaniu patiekalu pamaitinti savo tėvą, tačiau dėl amžiaus jis negalėjo kramtyti kietų produktų. Taigi šis virėjas susmulkino visus ingredientus iki labai smulkios ir švelnios konsistencijos ir patiekė tėvui. Po to žmonės visame pasaulyje paragavo pašteto ir pradėjo jį patiekti kaip užkandį prie stalo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.56/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Aštrus ir švelnus grybų paštetas krepšeliuose Žingsnis 1
Nuplautus grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o morkas stambiai sutarkuokite. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite grybus, svogūnus ir morkas.

Žingsnis 2

Aštrus ir švelnus grybų paštetas krepšeliuose Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite jūros ešerius ir grybus ir troškinkite dar 10 minučių. Keptuvės turinį, česnako skilteles ir prieskonius sumaišykite blenderiu iki vientisos masės. Šaukštu sudėkite paštetą į tartaletes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, daržovių ir grybų paštetai, vaizdo įrašo receptas, be įprastų alergenų, receptų knyga, grybų paštetai

Kategorijos