Pupelių paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Pupelių paštetas

Pupelių paštetas - puiki alternatyva mėsos ir žuvies paštetams. Konservuotose raudonosiose pupelėse yra daug ląstelienos, todėl jų vartojimas teigiamai veikia virškinimo sistemą. Patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti, jis tinka pasninko ir vegetarinei dietai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pupelių paštetas Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Pupelių paštetas Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas sudėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite svogūnus ir morkas 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Pupelių paštetas Žingsnis 3
Sudėkite konservuotas pupeles, morkų ir svogūnų mišinį į maišytuvą. Įdėkite česnako, petražolių, druskos ir pipirų pagal skonį. Paštetą sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Pupelių paštetas Žingsnis 4
Paštetą sudėkite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos