Publikavimo data: 2024-04-09
Pupelių paštetas
Pupelių paštetas - puiki alternatyva mėsos ir žuvies paštetams. Konservuotose raudonosiose pupelėse yra daug ląstelienos, todėl jų vartojimas teigiamai veikia virškinimo sistemą. Patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti, jis tinka pasninko ir vegetarinei dietai.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas sudėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite svogūnus ir morkas 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite konservuotas pupeles, morkų ir svogūnų mišinį į maišytuvą. Įdėkite česnako, petražolių, druskos ir pipirų pagal skonį. Paštetą sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Paštetą sudėkite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos