Avokadų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Avokadų paštetas

Avokadų paštetas - paprastas ir originalus šventinio stalo receptas! Taip pat šis receptas tiks puikiems ir gražiems pusryčiams! Avokadų paštetas yra garsiojo meksikietiško gvakamolės padažo modifikacija. Į jį galite dėti kitų maisto produktų ir derinti ingredientus, tačiau pagrindas, žinoma, bus avokadas! Citrinų sultys suteiks skoniui rūgštelės ir padarys patiekalą įdomesnį, o alyvuogių aliejus suteiks paštetui švelnumo ir lengvumo!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų paštetas Žingsnis 1
Nuluptą avokadą sudėkite į gilų dubenį. Sutrinkite avokadą iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Avokadų paštetas Žingsnis 2
Į supjaustytą avokadą įpilkite alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 3

Avokadų paštetas Žingsnis 3
Į paštetą supilkite citrinos sultis, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų, viską išmaišykite.

Žingsnis 4

Avokadų paštetas Žingsnis 4
Perkelkite paštetą į gilią lėkštę ir patiekite!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, baklažanų sezonas, žaliasis sezonas, ridikėlių sezonas, daržovių ir grybų paštetai, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, baklažanų užkandžiai

Kategorijos