Grybų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Grybų paštetas

Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Grybų paštetas Žingsnis 1
Grybus kepkite įkaitintoje keptuvėje su dalimi aliejaus, kol iškeps.

Žingsnis 2

Grybų paštetas Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje likusiame aliejuje pakepinkite svogūną, kol taps auksinis.

Žingsnis 3

Grybų paštetas Žingsnis 3
Įmaišykite svogūnus ir grybus ir troškinkite juos ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.

Žingsnis 4

Grybų paštetas Žingsnis 4
Sudėkite pakepintus ingredientus į trintuvą, įberkite druskos ir sutrinkite.

Žingsnis 5

Paskirstykite paštetą į stiklinius indelius ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, baklažanų sezonas, žaliasis sezonas, ridikėlių sezonas, daržovių ir grybų paštetai, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, baklažanų užkandžiai

Kategorijos