Avinžirnių paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Avinžirnių paštetas

Avinžirniai yra būtinas produktas vegetarams. Jis turi daug baltymų ir gali kompensuoti jų trūkumą žmonėms, kurie nevalgo mėsos. Vienas iš avinžirnių gaminimo būdų - paštetas. Tam reikia išvirti avinžirnius ir sumalti juos su prieskoniais. Receptas elementarus, su juo gali susidoroti net pradedantysis. Svarbiausia avinžirnius per naktį pamirkyti vandenyje, kad virimo procesas užtruktų trumpiau.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
372 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
51 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Avinžirnių paštetas Žingsnis 1
Paruoškite paštetui skirtus produktus. Augaliniame aliejuje 5 min. pakepinkite susuktus pomidorus ir česnaką. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Avinžirnių paštetas Žingsnis 2
Supjaustykite maistą. Sudėkite virtus avinžirnius ir keptas daržoves į blenderio indą ir susmulkinkite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, baklažanų sezonas, žaliasis sezonas, ridikėlių sezonas, daržovių ir grybų paštetai, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, baklažanų užkandžiai

Kategorijos