Publikavimo data: 2024-04-06
Avinžirnių paštetas
Avinžirniai yra būtinas produktas vegetarams. Jis turi daug baltymų ir gali kompensuoti jų trūkumą žmonėms, kurie nevalgo mėsos. Vienas iš avinžirnių gaminimo būdų - paštetas. Tam reikia išvirti avinžirnius ir sumalti juos su prieskoniais. Receptas elementarus, su juo gali susidoroti net pradedantysis. Svarbiausia avinžirnius per naktį pamirkyti vandenyje, kad virimo procesas užtruktų trumpiau.
Žingsnis 1
Paruoškite paštetui skirtus produktus. Augaliniame aliejuje 5 min. pakepinkite susuktus pomidorus ir česnaką. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Supjaustykite maistą. Sudėkite virtus avinžirnius ir keptas daržoves į blenderio indą ir susmulkinkite iki vientisos masės.
Kategorijos