Grybų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Grybų paštetas

Grybų paštetas arba grybų ikrai - puikus priedas prie pietų, vakarienės ar užkandžių. Tai paprastas užkandis, bet labai aromatingas ir skanus. Jo sudėtyje yra paprastų ir sveikų ingredientų, todėl juo galite drąsiai vaišinti ir suaugusiuosius, ir vaikus. Jį labai lengva paruošti, jis atrodo apetitiškai, papuošia ir pagerina bet kokį patiekalą - grybų mėgėjai turėtų bent kartą jo paragauti!
Gaminimo laikas
27 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų paštetas Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Grybų paštetas Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais. Kietai virtus ir atvėsusius kiaušinius supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.

Žingsnis 3

Grybų paštetas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite supjaustytus grybus ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 4

Grybų paštetas Žingsnis 4
Perkelkite grybus į lėkštę, įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir pakepinkite svogūnus, kol taps skaidrūs, tada sudėkite morkas ir kepkite, kol iškeps, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 5

Grybų paštetas Žingsnis 5
Į smulkintuvo dubenį sudėkite grybus, mišrainę, kiaušinius, sviestą, druską ir pipirus pagal skonį.

Žingsnis 6

Grybų paštetas Žingsnis 6
Sumalkite turinį iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų. Perpilkite paštetą į tinkamą indą ir patiekite arba laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos