Publikavimo data: 2024-06-08
Aštrūs koldūnai su česnakais ir kečupu
Koldūnai yra vietinis rusų patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Sibiro ir Uralo ir prigijęs ant kiekvieno kasdienio stalo. Tačiau, nepaisant to, kad visi juos yra išbandę milijoną kartų, vis dar yra neįprastų šio sotaus ir sveiko mėgstamo produkto paruošimo variantų. Kepti koldūnai su česnaku ir kečupu nepaliks abejingų ir leis į juos pažvelgti naujai.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir į karštą aliejų supilkite koldūnus. Kepkite juos iš visų pusių, kol paruduos ir taps traškūs.
Žingsnis 2
Sumažinkite ugnį iki silpnos ir į išvirtus koldūnus supilkite česnakų ir kečupo padažą, gerai išmaišykite. Kiekvienas gabalėlis turi tolygiai pasidengti padažu. Kepkite dar kelias minutes.
Kategorijos