Aštrūs koldūnai su česnakais ir kečupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrūs koldūnai su česnakais ir kečupu

Koldūnai yra vietinis rusų patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Sibiro ir Uralo ir prigijęs ant kiekvieno kasdienio stalo. Tačiau, nepaisant to, kad visi juos yra išbandę milijoną kartų, vis dar yra neįprastų šio sotaus ir sveiko mėgstamo produkto paruošimo variantų. Kepti koldūnai su česnaku ir kečupu nepaliks abejingų ir leis į juos pažvelgti naujai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs koldūnai su česnakais ir kečupu Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir į karštą aliejų supilkite koldūnus. Kepkite juos iš visų pusių, kol paruduos ir taps traškūs.

Žingsnis 2

Aštrūs koldūnai su česnakais ir kečupu Žingsnis 2
Sumažinkite ugnį iki silpnos ir į išvirtus koldūnus supilkite česnakų ir kečupo padažą, gerai išmaišykite. Kiekvienas gabalėlis turi tolygiai pasidengti padažu. Kepkite dar kelias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos