Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrūs kopūstai su korėjietiškomis morkomis
Šis užkandis labai paklausus. Jį lengva paruošti, o skonis sultingas ir pikantiškas. Švenčių proga visada gaminu jo daug ir jis labai greitai dingsta nuo stalo.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves, nuvalykite jas.
Žingsnis 2
Morkas ir kopūstus sutarkuokite specialia tarka.
Žingsnis 3
Daržoves pasūdykite ir išminkykite rankomis. Jos turėtų šiek tiek nusėsti ir sumažėti.
Žingsnis 4
Karštoje keptuvėje 2 minutes pašildykite prieskonius. Taip atsiskleis visas jų skonis ir aromatas. Sudėkite prieskonius į kopūstus.
Žingsnis 5
Pusę svogūno pakepinkite įkaitintame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 6
Įdėkite tarkuotą česnaką ir citrinos sultis.
Žingsnis 7
Viską gerai išmaišykite ir palikite salotas marinuotis 30 minučių.
Kategorijos