Aštrūs kopūstai su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aštrūs kopūstai su korėjietiškomis morkomis

Šis užkandis labai paklausus. Jį lengva paruošti, o skonis sultingas ir pikantiškas. Švenčių proga visada gaminu jo daug ir jis labai greitai dingsta nuo stalo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite daržoves, nuvalykite jas.

Žingsnis 2

Aštrūs kopūstai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Morkas ir kopūstus sutarkuokite specialia tarka.

Žingsnis 3

Aštrūs kopūstai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 3
Daržoves pasūdykite ir išminkykite rankomis. Jos turėtų šiek tiek nusėsti ir sumažėti.

Žingsnis 4

Aštrūs kopūstai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 4
Karštoje keptuvėje 2 minutes pašildykite prieskonius. Taip atsiskleis visas jų skonis ir aromatas. Sudėkite prieskonius į kopūstus.

Žingsnis 5

Aštrūs kopūstai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 5
Pusę svogūno pakepinkite įkaitintame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 6

Įdėkite tarkuotą česnaką ir citrinos sultis.

Žingsnis 7

Aštrūs kopūstai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 7
Viską gerai išmaišykite ir palikite salotas marinuotis 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos