Publikavimo data: 2024-06-22
Aštrus kopūstų užkandis
Šaltos, aromatingos ir labai paprastos kopūstų salotos. Tinka bet kuriam antrajam patiekalui.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į didelį dubenį. Įberkite į kopūstus druskos, išmaišykite, palaukite 1 valandą, kopūstai išleis sultis. Kopūstus nuspauskite ir nusausinkite skysčio perteklių.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ilgomis juostelėmis. Sudėkite prie kopūstų.
Žingsnis 3
Sudėkite papriką, česnaką, kalendrą, aštriąją papriką, cukrų ir actą. Nemaišykite. Ant viryklės užvirkite aliejų ir užpilkite ant kopūstų. Išmaišykite. Gražiam atspalviui suteikti įberkite ciberžolės. Palaukite kelias valandas, kol kopūstai prisitrauks.
Kategorijos