Aštrus kopūstų užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Aštrus kopūstų užkandis

Šaltos, aromatingos ir labai paprastos kopūstų salotos. Tinka bet kuriam antrajam patiekalui.
Gaminimo laikas
124 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus kopūstų užkandis Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į didelį dubenį. Įberkite į kopūstus druskos, išmaišykite, palaukite 1 valandą, kopūstai išleis sultis. Kopūstus nuspauskite ir nusausinkite skysčio perteklių.

Žingsnis 2

Aštrus kopūstų užkandis Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ilgomis juostelėmis. Sudėkite prie kopūstų.

Žingsnis 3

Aštrus kopūstų užkandis Žingsnis 3
Sudėkite papriką, česnaką, kalendrą, aštriąją papriką, cukrų ir actą. Nemaišykite. Ant viryklės užvirkite aliejų ir užpilkite ant kopūstų. Išmaišykite. Gražiam atspalviui suteikti įberkite ciberžolės. Palaukite kelias valandas, kol kopūstai prisitrauks.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos