Aštrūs lašiniai su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštrūs lašiniai su prieskoniais

Lašiniai - labai senas produktas, pirmą kartą paminėtas senovės Romoje, tai buvo vargšų ir karjerų darbininkų maistas. Lašiniai yra labai kaloringi ir maistingi, todėl keli gabalėliai gali ilgam numalšinti alkį. Vėliau lašiniai tapo mėgstamiausiu vienuolynų virtuvių patiekalu, jie buvo gaminami net su daržovėmis ir pupelėmis.
Gaminimo laikas
5760 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
742 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
81 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs lašiniai su prieskoniais Žingsnis 1
Sumaišykite druską su prieskoniais. Kiekvieną lašinių gabalėlį pamirkykite mišinyje ir sudėkite į stiklainį. Lengvai užspauskite.

Žingsnis 2

Aštrūs lašiniai su prieskoniais Žingsnis 2
Palikite lašinius 24 valandoms kambario temperatūroje, tada įdėkite į šaldytuvą trims dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos