Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrūs makaronai su malta mėsa ir sūriu
Atrodytų, kad nėra nieko lengviau, nei vakarienei pasigaminti makaronų. Šis receptas nustebins jus savo pikantiškumu, skonio turtingumu ir paruošimo paprastumu. Riešutų, aštrus ir šiek tiek rūgštokas angliško čederio skonis nepaliks abejingų. Pienas tik šiek tiek nuspalvins jo subtilų skonį. O prinokę pomidorai patiekalui suteiks malonios rūgštelės. Padažas tiks su bet kokios rūšies makaronais ir suteiks kreminį, švelnų skonį.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi apkepkite faršą. Į maltą mėsą sudėkite svogūnus, pomidorus ir prieskonius. Supilkite daržovių sultinį ir palaukite, kol užvirs.
Žingsnis 2
Kai užvirs, sudėkite makaronus, uždenkite dangčiu ir palaukite, kol išvirs.
Žingsnis 3
Padažui ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir sūrį. Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Kai makaronai bus paruošti, supilkite padažą ir išmaišykite.
Kategorijos