Aštrūs makaronai su malta mėsa ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aštrūs makaronai su malta mėsa ir sūriu

Atrodytų, kad nėra nieko lengviau, nei vakarienei pasigaminti makaronų. Šis receptas nustebins jus savo pikantiškumu, skonio turtingumu ir paruošimo paprastumu. Riešutų, aštrus ir šiek tiek rūgštokas angliško čederio skonis nepaliks abejingų. Pienas tik šiek tiek nuspalvins jo subtilų skonį. O prinokę pomidorai patiekalui suteiks malonios rūgštelės. Padažas tiks su bet kokios rūšies makaronais ir suteiks kreminį, švelnų skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs makaronai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi apkepkite faršą. Į maltą mėsą sudėkite svogūnus, pomidorus ir prieskonius. Supilkite daržovių sultinį ir palaukite, kol užvirs.

Žingsnis 2

Aštrūs makaronai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 2
Kai užvirs, sudėkite makaronus, uždenkite dangčiu ir palaukite, kol išvirs.

Žingsnis 3

Aštrūs makaronai su malta mėsa ir sūriu Žingsnis 3
Padažui ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir sūrį. Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Kai makaronai bus paruošti, supilkite padažą ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos