Publikavimo data: 2024-05-19
Aštrūs makaronai su vištiena ir daržovėmis su austrių padažu
Nepralenkiamo skonio ir sotus patiekalas. Šio patiekalo makaronai ir vištiena yra aštrūs, pagardinti grybais, imbieru, austrių padažu ir sojų padažu. Nepaisant gausybės prieskonių, patiekalas yra harmoningas ir subalansuoto skonio bei maistinių medžiagų. Be to, jam paruošti nereikės sugaišti daug laiko. Jį nesunkiai gali paruošti tiek kulinarinės patirties turintys, tiek jos neturintys žmonės.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, užpilkite sojų padažu, smulkiai supjaustytu česnaku ir palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais, morkas - strypeliais, paprikas - ketvirčiais žiedų, o imbierą - smulkiais kubeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite imbierą į įkaitintą wok keptuvę ir maišydami kepkite vieną minutę, sudėkite mėsą ir kepkite 5 minutes. Tada sudėkite svogūnus ir morkas, po 3 minučių - grybus ir paprikas.
Žingsnis 4
Makaronus pavirkite 5 minutes ir sudėkite į mėsą bei daržoves. Supilkite austrių padažą ir virkite vieną minutę.
Kategorijos