Publikavimo data: 2024-01-17
Salotos su funchoza, korėjietiškomis morkomis ir paprika receptas
Funchoza yra krakmolingų makaronų patiekalas, kuris išvirtas tampa permatomas. Jo skonis neutralus. Todėl labai tinka su aštriais korėjietiškais padažais, korėjietiškomis morkomis ir daržovėmis. Funchoza galima patiekti karštą ir šaltą. Iš šaltų makaronų gaminamos salotos su funchoza ir korėjietiškomis morkomis. Į funchoza su korėjietiškomis morkomis dar dedama šviežių agurkų ir daug prieskonių - kalendros, aitriosios paprikos, paprikos. Prieskoniai prisotina makaronus skonio.
Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Nuplaukite agurkus.
Žingsnis 2
Paruoškite makaronus. Į indą sudėkite reikiamą kiekį funchosų ir užpilkite juos verdančiu vandeniu. Vanduo turi visiškai apsemti makaronus. Palikite išbrinkti maždaug 10 minučių. Stebėkite konsistenciją, kad makaronai netaptų košės pavidalo. Nusunkite vandenį. Jei reikia, supjaustykite funchoza žirklėmis į mažesnius gabalėlius. Leiskite makaronams atvėsti.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurkus plokščiais griežinėliais, o tada plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Paruoškite salotas. Į indą, kuriame sumaišysite ingredientus, sudėkite skaidrius atvėsintus makaronus. Sudėkite korėjietiškas morkas ir prieskonius. Sudėkite agurkų šiaudelius, viską išmaišykite. Palikite patiekalą pastovėti apie 10 minučių.
Žingsnis 5
Patiekite funchozą su sojų padažu. Supilkite jį atskirai į puodelį, kad kiekvienas asmuo galėtų įpilti pagal skonį.
Kategorijos