Publikavimo data: 2024-01-17
Funchoza su sojų padažu receptas
"Soya Funchoza" - tai skaidrių makaronų salotos su daržovėmis ir aštriu padažu. Funchoza su sojų padažu yra garsus Azijos virtuvės patiekalas. Makaronai gaminami iš grūdų ir pupelių krakmolo. Į jo sudėtį įeina baltymai, aminorūgštys, mineralinės medžiagos, angliavandeniai ir skaidulinės medžiagos. Funchoza receptui paruošti reikia labai nedaug laiko. Skanios, saikingai aštrios salotos, laikomos visaverčiu patiekalu vakarienei.
Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Nuplaukite agurkus ir petražoles. Užvirinkite vandenį.
Žingsnis 2
Paruoškite filo koldūnus. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 10 minučių. Stebėkite, kad jie per daug neišbrinktų ir neprarastų formos. Nusausinkite naudodami sietelį. Perkelkite makaronus į gilų dubenį. Jei reikia, žirklėmis supjaustykite juos trumpesniais gabalėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite agurkus ir prieskonius. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Petražoles smulkiai supjaustykite. Viską sudėkite į dubenį su makaronais. Sudėkite prieskonius, actą ir sojų padažą. Visus ingredientus išmaišykite. Palaukite apie 10 minučių, kad funchoza įsigertų į aromatingą padažą.
Žingsnis 4
Skaidrūs makaronai puikiai tinka kaip šaltas užkandis, pagrindinis patiekalas ar garnyras. Prieš patiekdami papuoškite sezamo sėklomis.
Kategorijos