Publikavimo data: 2024-01-17
Funchose su paprikomis receptas
Funchoza yra tradicinis Azijos patiekalas, kurį sudaro krakmolingi makaronai ir gausiai pagardinti padažai, mėsa, daržovės ir jūros gėrybės. Permatomi makaronai yra beskoniai ir sudaro patiekalo pagrindą. Funchoza gali būti patiekiamas karštas kaip garnyras ir šaltas kaip salotų pagrindas. Kaip pasigaminti šaltųjų makaronų salotų? Funchoza su paprikomis ir sojų padažu - tai grynai vasariškas receptas, į kurį įeina saldžiosios paprikos, mung pupelių krakmolo makaronai, kalendros ir aitriosios paprikos.
Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Paprikas nuplaukite vandeniu ir išimkite sėklas bei sėklalizdžius. Nulupkite svogūnus ir česnakus nuo lukštų. Iš anksto pastatykite puodą ant viryklės, kad užvirtų vanduo.
Žingsnis 2
Paruoškite funchosas: makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir uždengę dangčiu palaikykite 5-7 minutes. Po to makaronus nusausinkite sietelyje.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje. Supilkite papriką. Supjaustykite saldžiąją papriką griežinėliais. Aitriąją papriką supjaustykite plonais žiedais. Į keptuvę sudėkite paprikas ir aitriąsias paprikas ir toliau kepkite daržoves. Supilkite sojų padažą ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Susmulkinkite česnaką ir sudėkite jį į funchozą. Pagardinkite makaronus kalendra. Sudėkite į makaronus ir išmaišykite. Jei reikia, pagal skonį įberkite cukraus ir druskos. Palikite mirkti apie 15 minučių.
Žingsnis 5
Funchoza su paprikomis gali būti patiekiama atšaldyta arba karšta. Net antrą ir trečią dieną patiekalas nepraras savo skonio.
Kategorijos