Aštrus maltos jautienos terinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aštrus maltos jautienos terinas

Unikalus prancūziškas patiekalas - terinas. Kai kas jį vadina "mėsos duona". Tai kažkas tarpinio tarp troškinio, pašteto ir bandelės. Jis kepamas stačiakampėje formoje. Nustebinkite savo šeimą ir draugus tokiu originaliu, skaniu mėsos užkandžiu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
305 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Aštrus maltos jautienos terinas Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitintame saulėgrąžų aliejuje 4-5 min. pakepinkite svogūną, kol taps auksinis. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą su keptais svogūnais, grietinėle, prieskoniais, vienu žaliu kiaušiniu ir česnaku. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Aštrus maltos jautienos terinas Žingsnis 2
Ant kepimo indo dugno sudėkite persidengiančius šoninės griežinėlius, uždėkite pusę maltos mėsos, tada virtus kiaušinius ir likusią mėsą. Ant viršaus uždėkite šoninę ir uždenkite folija.

Žingsnis 3

Aštrus maltos jautienos terinas Žingsnis 3
Įdėkite terino formą į didesnį indą su trupučiu vandens. Kepkite iki 200 °C g įkaitintoje orkaitėje 90 minučių. Likus 20 minučių iki kepimo nuimkite foliją, kad patiekalas paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos