Publikavimo data: 2025-08-18
Aštrus mėsainis su adžika.
Puikus užkandis, ypač mėgstamas jaunimo ir paauglių. Mėsainius lengva pasigaminti namuose.
Žingsnis 1
Paplotėliams: sumaišykite maltą mėsą ir smulkiai supjaustytą svogūną, druską. Suformuokite apvalius mėsainio bandelės skersmens paplotėlius. Nenaudokite džiūvėsėlių.
Žingsnis 2
Kepkite kotletus 15-20 minučių augaliniame aliejuje, kol jie iškeps iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Perpjaukite mėsainių bandeles horizontaliai į dvi dalis ir išdžiovinkite jas riekelėmis į apačią ant grotelių arba elektrinio grilio.
Žingsnis 4
Apšlakstykite griežinėlius majonezo ir garstyčių padažu.
Žingsnis 5
Supjaustykite raudonąjį saldųjį svogūną žiedais. Ant apatinių bandelių puselių dėkite kotletus, ant jų - svogūnų žiedus.
Žingsnis 6
Apibarstykite paplotėlius ir svogūnus aštria adžikos mase.
Uždenkite mėsainius antrosiomis bandelių pusėmis, suriškite viduryje dantų krapštukais arba smeigtukais.
Kategorijos