Aštrus mėsainis su adžika. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aštrus mėsainis su adžika.

Puikus užkandis, ypač mėgstamas jaunimo ir paauglių. Mėsainius lengva pasigaminti namuose.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aštrus mėsainis su adžika. Žingsnis 1
Paplotėliams: sumaišykite maltą mėsą ir smulkiai supjaustytą svogūną, druską. Suformuokite apvalius mėsainio bandelės skersmens paplotėlius. Nenaudokite džiūvėsėlių.

Žingsnis 2

Aštrus mėsainis su adžika. Žingsnis 2
Kepkite kotletus 15-20 minučių augaliniame aliejuje, kol jie iškeps iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Aštrus mėsainis su adžika. Žingsnis 3
Perpjaukite mėsainių bandeles horizontaliai į dvi dalis ir išdžiovinkite jas riekelėmis į apačią ant grotelių arba elektrinio grilio.

Žingsnis 4

Aštrus mėsainis su adžika. Žingsnis 4
Apšlakstykite griežinėlius majonezo ir garstyčių padažu.

Žingsnis 5

Aštrus mėsainis su adžika. Žingsnis 5
Supjaustykite raudonąjį saldųjį svogūną žiedais. Ant apatinių bandelių puselių dėkite kotletus, ant jų - svogūnų žiedus.

Žingsnis 6

Aštrus mėsainis su adžika. Žingsnis 6
Apibarstykite paplotėlius ir svogūnus aštria adžikos mase. Uždenkite mėsainius antrosiomis bandelių pusėmis, suriškite viduryje dantų krapštukais arba smeigtukais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos