Mėsainių padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Mėsainių padažas

Vietoj klasikinių mėsainių padažų (kečupo, garstyčių ir majonezo) galite pasigaminti namuose. Receptas labai paprastas. Jam paruošti prireiks vos 15 minučių. Rinkitės šviežias daržoves, pomidorų pastą geriau pirkti be konservantų, kad padažas pasirodytų naudingas. Jį galite naudoti vietoj kečupo mėsainiuose.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Mėsainių padažas Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. 1-2 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Mėsainių padažas Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į keptuvę suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Kai cukrus ištirps, o svogūnai ir česnakai karamelizuosis, į keptuvę suberkite papriką ir pomidorų pastą. Padažą virkite 1-2 minutes nuolat maišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, mėsainiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, pomidorų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos