Publikavimo data: 2024-03-29
Mėsainių padažas
Vietoj klasikinių mėsainių padažų (kečupo, garstyčių ir majonezo) galite pasigaminti namuose. Receptas labai paprastas. Jam paruošti prireiks vos 15 minučių. Rinkitės šviežias daržoves, pomidorų pastą geriau pirkti be konservantų, kad padažas pasirodytų naudingas. Jį galite naudoti vietoj kečupo mėsainiuose.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. 1-2 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į keptuvę suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Kai cukrus ištirps, o svogūnai ir česnakai karamelizuosis, į keptuvę suberkite papriką ir pomidorų pastą. Padažą virkite 1-2 minutes nuolat maišydami.
Kategorijos