Publikavimo data: 2024-02-04
Naminis čederio mėsainis receptas
Bandelė, pjaustytas paplotėlis, salotos ir sūris - taip atrodo tobulas užkandis, atsiradęs prieš šimtą metų ir iškart užkariavęs visą pasaulį. Šios stulbinančios sėkmės paslaptis paprasta: mėsainį lengva pagaminti ir prie jo galima derinti mėgstamus ingredientus, ypač jei tai naminė mėsytė. Jis neįtikėtinai sotus ir, svarbiausia, jį lengva valgyti keliaujant, o tai tikrai svarbu amžino laiko trūkumo laikais.
Žingsnis 1
Perpjaukite bandelę išilgai per pusę, sumaišykite kečupą ir majonezą iki vientisos masės. Nuplaukite ir nusausinkite salotas. Pomidorą nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Maltą mėsą pasūdykite ir papipirinkite, gerai išmaišykite ir suformuokite kotletą.
Žingsnis 3
Kepkite kotletą įkaitintame augaliniame aliejuje (po 3 minutes iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 4
Paskrudinkite mėsainio bandelę ant sausos keptuvės, kol ji taps auksinė.Aptepkite vidinę pusę padažu.Iš vidinės pusės bandelę paskrudinkite stipriau, kad ji nesuminkštėtų nuo padažo.
Žingsnis 5
Sudėkite mėsainį: ant apatinės pusės dėkite paplotėlį, ant mėsos - sūrį, tada pomidorą, salotas ir uždenkite kita puse.
Žingsnis 6
Viršutinę bandelę pritvirtinkite ilgu mediniu iešmeliu ir patiekite.
Kategorijos