Aštrus mėsainis su sūriu ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštrus mėsainis su sūriu ir mėsa

Hamburgeris su sūriu, be jautienos paplotėlio, kečupo ir mėsainių padažo, yra sodraus ir aštraus skonio. Apskritai tokio patiekalo ingredientų galima rasti, jį taip pat nesunku paruošti. Reikia tik pasitelkti vaizduotę, gražiai surinkti tokį mėsainį, o tuo, kad jis sukels apetitą, neabejojama.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus mėsainis su sūriu ir mėsa Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite ir sumalkite mėsmale. Į maltą mėsą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai apskrudinkite. Naudodami kepimo žiedą suformuokite kotletus ir įdėkite juos į šaldytuvą 15 minučių. Supjaustykite bandeles ir kepkite ant grilio keptuvės, po to - kotletus.

Žingsnis 2

Aštrus mėsainis su sūriu ir mėsa Žingsnis 2
Surinkite mėsainį. Bandelės apačią patepkite kečupu, tada dėkite salotų lapą, sūrį, paplotėlį. Ant viršaus uždėkite raudonąjį svogūną, tada pomidorą ir agurką. Ant viršaus užtepkite mėsainio padažo ir uždenkite apačią.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos