Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrus mėsos užkandis su adžika
Mėsos užkandis su ajika gali būti gaminamas iš kiaulienos, jautienos, veršienos, kalakutienos filė, žąsies arba anties. Pageidautina rinktis ne per liesą mėsą, kad kartu su pipirais jos skonis būtų švelnesnis. Adžika šiam patiekalui geriau vartoti naminę, ji paprastai būna aromatingesnė ir ryškesnio skonio. Šį užkandį patiekite kaip atskirą patiekalą su šviežiais pomidorais, paprikomis arba marinuotais agurkais.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais 3*3 cm gabalėliais. Įberkite druskos, kubeliais supjaustytą svogūną ir prieskonių. Palikite šaldytuve 6-8 valandoms.
Žingsnis 2
Išimkite mėsą iš marinato, išdėliokite ją ant kepimo skardos arba įdėkite į kepimo indą. Pašaukite į 170-180 ℃ temperatūros orkaitę 50 minučių.
Kategorijos