Aštrus mėsos užkandis su adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aštrus mėsos užkandis su adžika

Mėsos užkandis su ajika gali būti gaminamas iš kiaulienos, jautienos, veršienos, kalakutienos filė, žąsies arba anties. Pageidautina rinktis ne per liesą mėsą, kad kartu su pipirais jos skonis būtų švelnesnis. Adžika šiam patiekalui geriau vartoti naminę, ji paprastai būna aromatingesnė ir ryškesnio skonio. Šį užkandį patiekite kaip atskirą patiekalą su šviežiais pomidorais, paprikomis arba marinuotais agurkais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Aštrus mėsos užkandis su adžika Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais 3*3 cm gabalėliais. Įberkite druskos, kubeliais supjaustytą svogūną ir prieskonių. Palikite šaldytuve 6-8 valandoms.

Žingsnis 2

Aštrus mėsos užkandis su adžika Žingsnis 2
Išimkite mėsą iš marinato, išdėliokite ją ant kepimo skardos arba įdėkite į kepimo indą. Pašaukite į 170-180 ℃ temperatūros orkaitę 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos