Publikavimo data: 2024-06-09
Aštrūs ryžiai su ananasais
Kulinarijos istorijoje grūdų patiekalai yra vieni seniausių. Ryžiai yra neabejotinas jų rekordininkas, tai daugiausiai pasaulyje suvartojama grūdinė kultūra. Yra daugybė patiekalų su šiais nuostabaus skonio grūdais receptų. Mūsų recepte ryžiai derinami su daugeliu produktų: daržovėmis, vaisiais, mėsa. Tokia neįprasta kaimynystė sukuria nuostabią skonių, aromatų ir tekstūrų puokštę.
Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Papriką ir morkas supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Saliero stiebą ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Ananasą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Peiliu smulkiai supjaustykite nuluptą česnaką.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sudėkite kiaušinius ir miltus, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Mėsą sumaišykite su tešla ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi maišydami, kol iškeps.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi apkepkite paruoštą svogūną iki auksinės spalvos. Sudėkite česnaką ir salierą ir išmaišykite. Sudėkite saldžiąsias paprikas, morkas ir ananasų gabalėlius. Išmaišykite ir virkite kelias minutes. Sudėkite mėsą į tešlą ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Sumaišykite pomidorų pastą su stikline vandens, druska, cukrumi ir ananasų sultimis. Supilkite padažą ant keptuvės turinio, uždenkite ir troškinkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos