Publikavimo data: 2024-06-09
Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis
Aštrūs ryžiai, virti su bulvėmis ir daržovėmis, yra vienas iš sočių pietų variantų. Į receptą įtraukti įvairūs ir universalūs ingredientai, todėl šį patiekalą galima lengvai pakartoti. Į jį taip pat galite savo nuožiūra pridėti įvairių daržovių, kurios paįvairins patiekalą.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą, supilkite vandenį, įberkite druskos ir 20 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite 3 minutes ant vidutinės ugnies, tada sudėkite bulves. Kepkite daržoves, kol jos visiškai išvirs.
Žingsnis 2
Į nedidelį dubenėlį suberkite kario prieskonius, maltą imbierą, maltus pipirus, kečupą, vandenį ir išmaišykite. Sudėkite mėsos gabalėlius į kepintas daržoves, supilkite prieskonių mišinį ir kečupą, viską užvirinkite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 20 minučių ant silpnos ugnies, tuo metu išvirkite ryžius ir suberkite į likusius ingredientus. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos