Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis

Aštrūs ryžiai, virti su bulvėmis ir daržovėmis, yra vienas iš sočių pietų variantų. Į receptą įtraukti įvairūs ir universalūs ingredientai, todėl šį patiekalą galima lengvai pakartoti. Į jį taip pat galite savo nuožiūra pridėti įvairių daržovių, kurios paįvairins patiekalą.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.58/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą, supilkite vandenį, įberkite druskos ir 20 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite 3 minutes ant vidutinės ugnies, tada sudėkite bulves. Kepkite daržoves, kol jos visiškai išvirs.

Žingsnis 2

Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 2
Į nedidelį dubenėlį suberkite kario prieskonius, maltą imbierą, maltus pipirus, kečupą, vandenį ir išmaišykite. Sudėkite mėsos gabalėlius į kepintas daržoves, supilkite prieskonių mišinį ir kečupą, viską užvirinkite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 20 minučių ant silpnos ugnies, tuo metu išvirkite ryžius ir suberkite į likusius ingredientus. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos