Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis

Aštrūs ryžiai, virti su bulvėmis ir daržovėmis, yra vienas iš sočių pietų variantų. Į receptą įtraukti įvairūs ir universalūs ingredientai, todėl šį patiekalą galima lengvai pakartoti. Į jį taip pat galite savo nuožiūra pridėti įvairių daržovių, kurios paįvairins patiekalą.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.58/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą, supilkite vandenį, įberkite druskos ir 20 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite 3 minutes ant vidutinės ugnies, tada sudėkite bulves. Kepkite daržoves, kol jos visiškai išvirs.

Žingsnis 2

Aštrūs ryžiai su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 2
Į nedidelį dubenėlį suberkite kario prieskonius, maltą imbierą, maltus pipirus, kečupą, vandenį ir išmaišykite. Sudėkite mėsos gabalėlius į kepintas daržoves, supilkite prieskonių mišinį ir kečupą, viską užvirinkite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 20 minučių ant silpnos ugnies, tuo metu išvirkite ryžius ir suberkite į likusius ingredientus. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos