Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais

Aštrūs kopūstai, troškinti su pomidorais ir kiauliena.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais Žingsnis 1
Nuplautą kiaulieną supjaustykite nedideliais kubeliais (geriausiai tinka nugarinė be kaulų arba kitos riebios dalys). Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi (arba alyvuogių aliejumi) ir sudėkite mėsą. Kepkite ant vidutinės ugnies neuždengę dangčiu.

Žingsnis 2

Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas į puodą su mėsa ir toliau virkite neuždengę dangčiu 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais Žingsnis 3
Kopūstus supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 4

Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus prie keptos mėsos ir daržovių. Pasūdykite ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais Žingsnis 5
Supjaustykite krapus ir paruoškite paprikas (aš turėjau šaldytų).

Žingsnis 6

Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais Žingsnis 6
Į puodą suberkite krapus, pipirus ir sausuosius prieskonius: adžiką ir lauro lapą. Supilkite pomidorų pastą ir pomidorus. Kruopščiai išmaišykite ir, jei reikia, įpilkite šiek tiek verdančio vandens, kad būtų pakankamai skysčio troškinimui. Troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies apie 20 minučių, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos