Publikavimo data: 2025-08-19
Aštrūs troškinti kopūstai su mėsa ir pomidorais
Aštrūs kopūstai, troškinti su pomidorais ir kiauliena.
Žingsnis 1
Nuplautą kiaulieną supjaustykite nedideliais kubeliais (geriausiai tinka nugarinė be kaulų arba kitos riebios dalys). Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi (arba alyvuogių aliejumi) ir sudėkite mėsą. Kepkite ant vidutinės ugnies neuždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas į puodą su mėsa ir toliau virkite neuždengę dangčiu 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Kopūstus supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus prie keptos mėsos ir daržovių. Pasūdykite ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Supjaustykite krapus ir paruoškite paprikas (aš turėjau šaldytų).
Žingsnis 6
Į puodą suberkite krapus, pipirus ir sausuosius prieskonius: adžiką ir lauro lapą. Supilkite pomidorų pastą ir pomidorus. Kruopščiai išmaišykite ir, jei reikia, įpilkite šiek tiek verdančio vandens, kad būtų pakankamai skysčio troškinimui. Troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies apie 20 minučių, kol išvirs.
Kategorijos