Publikavimo data: 2024-06-08
Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų
Užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų, derinamas su bulvėmis ir kiaušinio trynio, grietinės ir garstyčių padažu - tai patiekalas, kurį galima patiekti ne tik paprastą dieną, bet ir renginio proga. Be to, kad jo ingredientai nėra labai brangūs, jį lengva paruošti. Tačiau skonis pranoksta visus lūkesčius.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba atsitiktinai. Apkepkite jį keptuvėje su augaliniu aliejumi. Į svogūną įtarkuokite 2 česnako skilteles, išmaišykite.
Žingsnis 2
Atvėsusias bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite agurkus ir šoninę. Ant bulvių sudėkite svogūną ir česnaką, sumaišykite su agurkais ir šonine ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Kiaušinio trynį sutrinkite šakute, sudėkite garstyčias, grietinę ir išmaišykite. Padažu apliekite salotas ir išmaišykite.
Kategorijos