Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų

Užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų, derinamas su bulvėmis ir kiaušinio trynio, grietinės ir garstyčių padažu - tai patiekalas, kurį galima patiekti ne tik paprastą dieną, bet ir renginio proga. Be to, kad jo ingredientai nėra labai brangūs, jį lengva paruošti. Tačiau skonis pranoksta visus lūkesčius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba atsitiktinai. Apkepkite jį keptuvėje su augaliniu aliejumi. Į svogūną įtarkuokite 2 česnako skilteles, išmaišykite.

Žingsnis 2

Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų Žingsnis 2
Atvėsusias bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite agurkus ir šoninę. Ant bulvių sudėkite svogūną ir česnaką, sumaišykite su agurkais ir šonine ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Kiaušinio trynį sutrinkite šakute, sudėkite garstyčias, grietinę ir išmaišykite. Padažu apliekite salotas ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos