Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų

Užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų, derinamas su bulvėmis ir kiaušinio trynio, grietinės ir garstyčių padažu - tai patiekalas, kurį galima patiekti ne tik paprastą dieną, bet ir renginio proga. Be to, kad jo ingredientai nėra labai brangūs, jį lengva paruošti. Tačiau skonis pranoksta visus lūkesčius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba atsitiktinai. Apkepkite jį keptuvėje su augaliniu aliejumi. Į svogūną įtarkuokite 2 česnako skilteles, išmaišykite.

Žingsnis 2

Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų Žingsnis 2
Atvėsusias bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite agurkus ir šoninę. Ant bulvių sudėkite svogūną ir česnaką, sumaišykite su agurkais ir šonine ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Aštrus užkandis iš lašinių ir marinuotų agurkų Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Kiaušinio trynį sutrinkite šakute, sudėkite garstyčias, grietinę ir išmaišykite. Padažu apliekite salotas ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos