Publikavimo data: 2024-09-17
Aštrus užkandis su ananasais
Šis šventinis ananasų užkandis yra patrauklaus skonio ir įdomus, patiekiamas su krekeriais.
Žingsnis 1
Iš konservuotų ananasų išspauskite sultis ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintus ananasus sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Prieš gamindami lydytą sūrį kelias minutes palaikykite šaldiklyje, tada jį sutarkuokite. Sudėkite į dubenį su ananasais. Tuomet česnaką išspauskite per presą.
Žingsnis 3
Supjaustytus ananasus, sūrį ir česnaką užpilkite majonezu ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite krekerius ant darbo paviršiaus ir ant jų paskleiskite įdarą, suformuodami nedidelius gumulėlius. Papuoškite granatų sėklomis.
Kategorijos