Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrus voveraičių paštetas su graikiniais riešutais
Originalus grybų patiekalas - pievagrybių paštetas. Šis skanėstas patiks net išrankiausiems gurmanams. Jį galima patiekti su bulvėmis, ryžiais, makaronais. Paruoškite juo sumuštinius arba įdarykite tartaletes, kurios tiks ir užkandžiui, ir šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Išvirkite kietai virtą kiaušinį, tada nulupkite ir stambiai supjaustykite. Svogūną supjaustykite kubeliais, o morką sutarkuokite vidutine tarka. Keptuvėje įkaitintame saulėgrąžų aliejuje porą minučių pakepinkite svogūnus, sudėkite morkas, grybus ir kepkite 15-20 minučių, kol išgaruos skystis ir ingredientai įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Keptas voveraites ir daržoves perkelkite į trintuvo dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite riešutus, druską, muskatą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Kategorijos