Aštrus voveraičių paštetas su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aštrus voveraičių paštetas su graikiniais riešutais

Originalus grybų patiekalas - pievagrybių paštetas. Šis skanėstas patiks net išrankiausiems gurmanams. Jį galima patiekti su bulvėmis, ryžiais, makaronais. Paruoškite juo sumuštinius arba įdarykite tartaletes, kurios tiks ir užkandžiui, ir šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Aštrus voveraičių paštetas su graikiniais riešutais Žingsnis 1
Išvirkite kietai virtą kiaušinį, tada nulupkite ir stambiai supjaustykite. Svogūną supjaustykite kubeliais, o morką sutarkuokite vidutine tarka. Keptuvėje įkaitintame saulėgrąžų aliejuje porą minučių pakepinkite svogūnus, sudėkite morkas, grybus ir kepkite 15-20 minučių, kol išgaruos skystis ir ingredientai įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Aštrus voveraičių paštetas su graikiniais riešutais Žingsnis 2
Keptas voveraites ir daržoves perkelkite į trintuvo dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite riešutus, druską, muskatą ir sutrinkite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, daržovių ir grybų paštetai, vaizdo įrašo receptas, be įprastų alergenų, receptų knyga, grybų paštetai

Kategorijos