Publikavimo data: 2024-05-20
Aštrūs žuvies ravioliai
Ravioli ir žuvis - labai geras itališkos virtuvės derinys. Jei atsižvelgsime į žuvies naudą sveikatai, šį patiekalą galima vadinti tipišku Viduržemio jūros regiono virtuvės atstovu. Turtingumo ir šventiškumo patiekalui suteikia kiti turtingi ingredientai - raudonieji ikrai, šafranas, rūkyta lašiša, citrinos žievelė ir kt. Apskritai, skoniai groja sveikintinomis natomis ir gurmanams, ir tiems, kurie šio patiekalo ragauja pirmą kartą.
Žingsnis 1
Miltus, druską ir alyvuogių aliejų persijokite į dubenį, užminkykite tešlą ir 30 minučių sandariai uždenkite maistine plėvele. Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą.
Žingsnis 2
Įdarui žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite krapus, sudėkite į dubenį ir sumaišykite su varške, citrinos žievele, muskato riešutu ir maltais pipirais.
Žingsnis 3
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite du vienodo dydžio stačiakampius lakštus. Ant vieno tešlos sluoksnio dėkite įdarą, atsargiai uždenkite antruoju sluoksniu ir pirštais perbraukite per kraštus, kad padalytumėte į vienodus kvadratėlius.
Žingsnis 4
Peiliu supjaustykite porcijomis. Kraštus suspauskite šakutės pirštais arba rankomis kaip koldūnams.
Žingsnis 5
Įdėkite raviolius į lengvai verdantį vandenį. Virkite juos 4-5 minutes. Jei norite, pasūdykite vandenį.
Kategorijos