Aštrūs žuvies ravioliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Aštrūs žuvies ravioliai

Ravioli ir žuvis - labai geras itališkos virtuvės derinys. Jei atsižvelgsime į žuvies naudą sveikatai, šį patiekalą galima vadinti tipišku Viduržemio jūros regiono virtuvės atstovu. Turtingumo ir šventiškumo patiekalui suteikia kiti turtingi ingredientai - raudonieji ikrai, šafranas, rūkyta lašiša, citrinos žievelė ir kt. Apskritai, skoniai groja sveikintinomis natomis ir gurmanams, ir tiems, kurie šio patiekalo ragauja pirmą kartą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs žuvies ravioliai Žingsnis 1
Miltus, druską ir alyvuogių aliejų persijokite į dubenį, užminkykite tešlą ir 30 minučių sandariai uždenkite maistine plėvele. Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą.

Žingsnis 2

Aštrūs žuvies ravioliai Žingsnis 2
Įdarui žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite krapus, sudėkite į dubenį ir sumaišykite su varške, citrinos žievele, muskato riešutu ir maltais pipirais.

Žingsnis 3

Aštrūs žuvies ravioliai Žingsnis 3
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite du vienodo dydžio stačiakampius lakštus. Ant vieno tešlos sluoksnio dėkite įdarą, atsargiai uždenkite antruoju sluoksniu ir pirštais perbraukite per kraštus, kad padalytumėte į vienodus kvadratėlius.

Žingsnis 4

Aštrūs žuvies ravioliai Žingsnis 4
Peiliu supjaustykite porcijomis. Kraštus suspauskite šakutės pirštais arba rankomis kaip koldūnams.

Žingsnis 5

Aštrūs žuvies ravioliai Žingsnis 5
Įdėkite raviolius į lengvai verdantį vandenį. Virkite juos 4-5 minutes. Jei norite, pasūdykite vandenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos