Raviolai "Charlie the Giant". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Raviolai "Charlie the Giant".

Sūrio įdaras ravioliuose yra klasika. Galite derinti skirtingus sūrius, tačiau geriau, jei vienas iš jų yra kietas ir tirpstantis. Jei norite kreminio skonio, galite įdėti nedidelį kiekį rikotos, ožkos sūrio arba mocarelos.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
312 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raviolai "Charlie the Giant". Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Ant stalo arba giliame dubenyje iš miltų suformuokite gumulėlį, kurio viduryje padarykite įdubimą. Suberkite druską ir kiaušinius. Gerai išminkykite tešlą, kol taps elastinga, tada uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Raviolai "Charlie the Giant". Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Paimkite keptuvę storu dugnu, ištirpinkite sviestą. Sudėkite špinatus ir susmulkintą česnaką. Šį mišinį troškinkite 5 minutes. Perkelkite apdorotus špinatus į blenderio dubenį. Sudėkite ožkos sūrį, parmezaną, druską ir pipirus. Sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Raviolai "Charlie the Giant". Žingsnis 3
Surinkite milžiniškus raviolus. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir suformuokite 10 cm ilgio plokštainį. Į kiekvienos plokštelės vidurį dėkite įdaro. Padarykite nedidelę ertmę ir į ją įmuškite putpelės kiaušinį. Viršų uždenkite tuščiu tešlos lakštu ir užspauskite kraštus. Puode užvirinkite vandenį. Švelniai nuleiskite čirvinius raviolus skepetaite. Virkite ant silpnos ugnies 8 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos