Publikavimo data: 2024-03-25
Raviolai "Charlie the Giant".
Sūrio įdaras ravioliuose yra klasika. Galite derinti skirtingus sūrius, tačiau geriau, jei vienas iš jų yra kietas ir tirpstantis. Jei norite kreminio skonio, galite įdėti nedidelį kiekį rikotos, ožkos sūrio arba mocarelos.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Ant stalo arba giliame dubenyje iš miltų suformuokite gumulėlį, kurio viduryje padarykite įdubimą. Suberkite druską ir kiaušinius. Gerai išminkykite tešlą, kol taps elastinga, tada uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Paimkite keptuvę storu dugnu, ištirpinkite sviestą. Sudėkite špinatus ir susmulkintą česnaką. Šį mišinį troškinkite 5 minutes. Perkelkite apdorotus špinatus į blenderio dubenį. Sudėkite ožkos sūrį, parmezaną, druską ir pipirus. Sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Surinkite milžiniškus raviolus. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir suformuokite 10 cm ilgio plokštainį. Į kiekvienos plokštelės vidurį dėkite įdaro. Padarykite nedidelę ertmę ir į ją įmuškite putpelės kiaušinį. Viršų uždenkite tuščiu tešlos lakštu ir užspauskite kraštus. Puode užvirinkite vandenį. Švelniai nuleiskite čirvinius raviolus skepetaite. Virkite ant silpnos ugnies 8 minutes.
Kategorijos