Publikavimo data: 2024-03-25
Ravioli su mėsa
Ravioli su malta mėsa - tai rusiški koldūnai, tik itališkai. Tiesą sakant, daugelis žmonių Italijoje dažnai lygina šiuos du patiekalus, bet galiausiai sako, kad jų ravioli yra daug skanesni ir švelnesni už rusiškus koldūnus. Atkreipkite dėmesį, kad ravioliams su mėsa galite naudoti bet kokią maltą mėsą, įskaitant vištieną ir jautieną.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Giliame dubenyje iki vientisos masės sumaišykite mėsą, vandenį, smulkintą svogūną ir prieskonius.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Ant lygaus paviršiaus arba į dubenį supilkite reikiamą kiekį miltų ir padarykite nedidelį įdubimą. Supilkite kiaušinius, pabarstykite druska ir gerai išminkykite tešlą. Ji turi būti lygi ir elastinga, nelipti prie rankų. Palikite tešlą 30 minučių pailsėti.
Žingsnis 3
Paruoškite raviolius su mėsa. "Pailsėjusią tešlą padalykite į 2 lygias dalis. Kiekvieną jų iškočiokite į sluoksnį. Storis neturėtų viršyti 2 mm. Supjaustykite tešlą 5 cm pločio juostelėmis. Ant pusės jų dėkite įdarą taip, kad tarp juostelių liktų 3 cm tarpas. Tuščiąsias tešlos juosteles dėkite ant įdarytų juostelių. Būsimus raviolus supjaustykite kvadratėliais taip, kad įdaras visada liktų viduryje. Gerai išlyginkite kraštus ir šakute padarykite raštus. Puode užvirinkite vandenį ir įmeskite raviolius su įdaru. Virkite 10 minučių.
Kategorijos