Ravioli su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Ravioli su mėsa

Ravioli su malta mėsa - tai rusiški koldūnai, tik itališkai. Tiesą sakant, daugelis žmonių Italijoje dažnai lygina šiuos du patiekalus, bet galiausiai sako, kad jų ravioli yra daug skanesni ir švelnesni už rusiškus koldūnus. Atkreipkite dėmesį, kad ravioliams su mėsa galite naudoti bet kokią maltą mėsą, įskaitant vištieną ir jautieną.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ravioli su mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Giliame dubenyje iki vientisos masės sumaišykite mėsą, vandenį, smulkintą svogūną ir prieskonius.

Žingsnis 2

Ravioli su mėsa Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Ant lygaus paviršiaus arba į dubenį supilkite reikiamą kiekį miltų ir padarykite nedidelį įdubimą. Supilkite kiaušinius, pabarstykite druska ir gerai išminkykite tešlą. Ji turi būti lygi ir elastinga, nelipti prie rankų. Palikite tešlą 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Ravioli su mėsa Žingsnis 3
Paruoškite raviolius su mėsa. "Pailsėjusią tešlą padalykite į 2 lygias dalis. Kiekvieną jų iškočiokite į sluoksnį. Storis neturėtų viršyti 2 mm. Supjaustykite tešlą 5 cm pločio juostelėmis. Ant pusės jų dėkite įdarą taip, kad tarp juostelių liktų 3 cm tarpas. Tuščiąsias tešlos juosteles dėkite ant įdarytų juostelių. Būsimus raviolus supjaustykite kvadratėliais taip, kad įdaras visada liktų viduryje. Gerai išlyginkite kraštus ir šakute padarykite raštus. Puode užvirinkite vandenį ir įmeskite raviolius su įdaru. Virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos