Publikavimo data: 2024-06-08
Atogrąžų suflė su ananasų sirupu
Suflė, į kurį įeina ananasų sirupas, patys egzotiniai vaisiai ir kokoso drožlės, panardina mus į tropikų pasaulį, kuriame viskas kvepia nepakartojamais skoniais. Jų pagrindu pagamintas desertas tampa švelnus, erdvus, tarsi debesėlis. Be to, jie labai gerai dera su grietine. Ant stalo suflė su ananasais ir kokoso drožlėmis sukels vaikų džiaugsmą ir nuoširdų suaugusiųjų malonumą. Su sunkumais jos gaminti nereikia, joje viskas aišku ir paprasta.
Žingsnis 1
Želatiną 30 minučių užpilkite ananasų sirupu, kad išbrinktų. Išplakite grietinę su cukraus pudra, toliau plakant įmaišykite vaniliną ir žiupsnelį druskos. Sudėkite griežinėliais supjaustytus ananasus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Želatiną kaitinkite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje, bet neužvirinkite. Tada plona srovele supilkite į grietinę, atsargiai maišydami.
Žingsnis 3
Supilkite masę į formą, išlyginkite ir padėkite šaltai, kad sustingtų maždaug 60 minučių.
Kategorijos