Atogrąžų suflė su ananasų sirupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Atogrąžų suflė su ananasų sirupu

Suflė, į kurį įeina ananasų sirupas, patys egzotiniai vaisiai ir kokoso drožlės, panardina mus į tropikų pasaulį, kuriame viskas kvepia nepakartojamais skoniais. Jų pagrindu pagamintas desertas tampa švelnus, erdvus, tarsi debesėlis. Be to, jie labai gerai dera su grietine. Ant stalo suflė su ananasais ir kokoso drožlėmis sukels vaikų džiaugsmą ir nuoširdų suaugusiųjų malonumą. Su sunkumais jos gaminti nereikia, joje viskas aišku ir paprasta.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atogrąžų suflė su ananasų sirupu Žingsnis 1
Želatiną 30 minučių užpilkite ananasų sirupu, kad išbrinktų. Išplakite grietinę su cukraus pudra, toliau plakant įmaišykite vaniliną ir žiupsnelį druskos. Sudėkite griežinėliais supjaustytus ananasus ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Atogrąžų suflė su ananasų sirupu Žingsnis 2
Želatiną kaitinkite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje, bet neužvirinkite. Tada plona srovele supilkite į grietinę, atsargiai maišydami.

Žingsnis 3

Atogrąžų suflė su ananasų sirupu Žingsnis 3
Supilkite masę į formą, išlyginkite ir padėkite šaltai, kad sustingtų maždaug 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos