Publikavimo data: 2024-06-08
Maltos vištienos suflė suflė orkaitėje
Suflė iš maltos vištienos yra dietinis ir kartu maistingas patiekalas. Pagal šį receptą paruoštas suflė būna labai sultingas, švelnus ir skanus. Suflė galima patiekti karštą arba šaltą, supjaustytą porcijomis arba iškeptą mažose formelėse. Patiekalas tinka su daržovėmis ir žolelėmis, bulvių koše, virtais ryžiais.
Žingsnis 1
Maltą vištieną sudėkite į gilų dubenį, tinkamą visiems ingredientams sumaišyti. Atsargiai įmuškite kiaušinį ir atskirkite trynį nuo baltymo. Tuoj pat perkelkite trynį į maltą mėsą. Į maltą mėsą įpilkite grietinėlės, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Gerai išmaišykite mėsos mišinį.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinių baltymus iki standžių viršūnių. Perkelkite paruoštus baltymus į faršą ir atsargiai išmaišykite. Kepimo formas ištepkite augaliniu aliejumi ir paskirstykite mėsos mišinį. Dėkite formas į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-35 minutes. Tada išjunkite orkaitę ir palikite indą dar 10 minučių atidarytomis durelėmis.
Kategorijos