Švelnus pieno suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Švelnus pieno suflė

Švelnus kaip plunksna, lengvas ir lengvas pieno suflė, sudarytas iš pieno, grietinės ir varškės, yra išskirtinis desertas, seniai atkeliavęs pas mus iš Prancūzijos. Tačiau jis vis dar užkariauja saldumynų mėgėjų širdis dėl keleto priežasčių, kurių pagrindinė - skonis. Be to, suflė yra vienas iš nelabai kaloringų konditerijos gaminių. Paruošimas nereikalauja daug laiko, tačiau puri, tarsi debesėlis, masė džiugins namiškius. Ir tai yra svarbūs jos privalumai.
Gaminimo laikas
780 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus pieno suflė Žingsnis 1
Atskirkite trynius nuo baltymų ir išplakite juos su cukrumi. Indą su tryniais pastatykite į vandens vonią ir nuolat maišydami supilkite pieną. Toliau virkite nuolat maišydami.

Žingsnis 2

Švelnus pieno suflė Žingsnis 2
Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite želatiną. Kol mišinys aušta, pertrinkite varškę per sietelį ir įmaišykite į želatinos mišinį. Taip pat siųskite ten pat ir grietinę, išmaišykite. Sudrėkinkite formeles vandeniu, supilkite į jas suflė. Išsiųskite į šaldytuvą 12 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos