Publikavimo data: 2024-06-08
Švelnus pieno suflė
Švelnus kaip plunksna, lengvas ir lengvas pieno suflė, sudarytas iš pieno, grietinės ir varškės, yra išskirtinis desertas, seniai atkeliavęs pas mus iš Prancūzijos. Tačiau jis vis dar užkariauja saldumynų mėgėjų širdis dėl keleto priežasčių, kurių pagrindinė - skonis. Be to, suflė yra vienas iš nelabai kaloringų konditerijos gaminių. Paruošimas nereikalauja daug laiko, tačiau puri, tarsi debesėlis, masė džiugins namiškius. Ir tai yra svarbūs jos privalumai.
Žingsnis 1
Atskirkite trynius nuo baltymų ir išplakite juos su cukrumi. Indą su tryniais pastatykite į vandens vonią ir nuolat maišydami supilkite pieną. Toliau virkite nuolat maišydami.
Žingsnis 2
Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite želatiną. Kol mišinys aušta, pertrinkite varškę per sietelį ir įmaišykite į želatinos mišinį. Taip pat siųskite ten pat ir grietinę, išmaišykite. Sudrėkinkite formeles vandeniu, supilkite į jas suflė. Išsiųskite į šaldytuvą 12 valandų.
Kategorijos