Atostogų koldūnai su troškintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Atostogų koldūnai su troškintais kopūstais

Varenyky su troškintais kopūstais yra idealus patiekalas šventėms, taip pat šeimos vakarienei. Varenyky yra tradicinis ukrainiečių patiekalas. Yra milijonai skirtingų įdarų, tačiau dažniausiai pasitaikantis yra troškinti kopūstai. Šį patiekalą galima derinti ne tik su ukrainiečių, bet ir su rusų virtuve. Neįmanoma nemėgti koldūnų, ypač su kopūstais. Dėl morkų ir kopūstų derinio koldūnų skonis tampa išskirtinis ir nepamirštamas.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atostogų koldūnai su troškintais kopūstais Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir supilkite vandenį, kiaušinius, druską ir augalinį aliejų. Tada persijokite miltus ir užminkykite tešlą. Tada leiskite tešlai 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Atostogų koldūnai su troškintais kopūstais Žingsnis 2
Paimkite kopūstą ir supjaustykite jį plonomis juostelėmis. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sutarkuokite morką. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite augalinį aliejų ir kepkite svogūnus bei morkas, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Atostogų koldūnai su troškintais kopūstais Žingsnis 3
Tada sudėkite kopūstus, supilkite actą ir suberkite cukrų. Retkarčiais pamaišydami troškinkite 15-20 minučių, kol viskas išvirs. Tada pasūdykite, įberkite pipirų ir vėl išmaišykite. Paruošę leiskite atvėsti.

Žingsnis 4

Atostogų koldūnai su troškintais kopūstais Žingsnis 4
Paimkite tešlą, iškočiokite ją ir suformuokite apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro ir formuokite koldūnus.

Žingsnis 5

Atostogų koldūnai su troškintais kopūstais Žingsnis 5
Užkaiskite puodą su vandeniu, kol užvirs, ir sudėkite koldūnus. Virkite juos 5 minutes. Kai koldūnai bus paruošti, sudėkite juos į lėkštę, patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos