Publikavimo data: 2024-06-09
Atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela
Šis atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela patiks jūsų šeimai ir visiems svečiams. Kartą jį pagaminę, šaldiklyje visada turėsite sluoksniuotos tešlos. Šio nepakartojamo pyrago skonis jus sužavės ir jūs taip pat tapsite jo gerbėjais. Išskirtinis lašišos derinys su aromatingais vyšniniais pomidorais ir švelnus mocarelos skonis šį patiekalą padaro tikrai nepamirštamą.
Žingsnis 1
Atšildytą tešlą iškočiokite iki formos dydžio ir šakute subadykite tešlos dugną. Uždenkite tešlą pergamentiniu popieriumi, ant viršaus užberkite pupelių (kokių tik turite, jas galima naudoti daugybę kartų) ir įdėkite tešlos formą į 180 °C įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Žingsnis 2
Po 10 minučių nuimkite pupelių popierių ir leiskite pyragui kepti dar 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Kol tešla kepa, supjaustykite lašišą ir mocarelą mažais kubeliais, o vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Įmuškite kiaušinius, sumaišykite juos su pienu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Ant tešlos dėkite žuvies ir sūrio kubelius, užpilkite kiaušinių ir pieno mišiniu, papuoškite vyšnių puselėmis.
Žingsnis 5
Pašaukite pyragą į orkaitę kepti dar 25-35 minutes.
Kategorijos