Atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela

Šis atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela patiks jūsų šeimai ir visiems svečiams. Kartą jį pagaminę, šaldiklyje visada turėsite sluoksniuotos tešlos. Šio nepakartojamo pyrago skonis jus sužavės ir jūs taip pat tapsite jo gerbėjais. Išskirtinis lašišos derinys su aromatingais vyšniniais pomidorais ir švelnus mocarelos skonis šį patiekalą padaro tikrai nepamirštamą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela Žingsnis 1
Atšildytą tešlą iškočiokite iki formos dydžio ir šakute subadykite tešlos dugną. Uždenkite tešlą pergamentiniu popieriumi, ant viršaus užberkite pupelių (kokių tik turite, jas galima naudoti daugybę kartų) ir įdėkite tešlos formą į 180 °C įkaitintą orkaitę 10 minučių.

Žingsnis 2

Atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela Žingsnis 2
Po 10 minučių nuimkite pupelių popierių ir leiskite pyragui kepti dar 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela Žingsnis 3
Kol tešla kepa, supjaustykite lašišą ir mocarelą mažais kubeliais, o vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Įmuškite kiaušinius, sumaišykite juos su pienu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela Žingsnis 4
Ant tešlos dėkite žuvies ir sūrio kubelius, užpilkite kiaušinių ir pieno mišiniu, papuoškite vyšnių puselėmis.

Žingsnis 5

Atviras pyragas su lašiša, vyšniniais pomidorais ir mocarela Žingsnis 5
Pašaukite pyragą į orkaitę kepti dar 25-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos