Publikavimo data: 2025-08-19
Atviras sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais
Labai skanus ir sotus pyragas, kurį greitai ir lengvai paruošite. Paruošta sluoksniuota tešla gerokai sutrumpins jūsų laiką virtuvėje, o pyrago įdaras taip pat labai paprastas ir nepaprastai skanus. Atviras sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais puikiai tinka užkandžiui arba arbatos vakarėliui su visa šeima.
Žingsnis 1
Pievagrybius ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite grybus ir kepkite, kol išgaruos visas skystis. Sudėkite smulkintus svogūnus, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Sutarkuokite sūrį. Tešlą iškočiokite stačiakampio formos ½ cm storio sluoksniu. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir ant jo sudėkite tešlą. Į vidurį sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus, tada grybus. Kepkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite pyragą iš orkaitės, pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir tarkuotu sūriu. Dėkite atgal į orkaitę 15 minučių. Išimkite pyragą ir leiskite jam atvėsti.
Kategorijos