Atviras sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Atviras sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais

Labai skanus ir sotus pyragas, kurį greitai ir lengvai paruošite. Paruošta sluoksniuota tešla gerokai sutrumpins jūsų laiką virtuvėje, o pyrago įdaras taip pat labai paprastas ir nepaprastai skanus. Atviras sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais puikiai tinka užkandžiui arba arbatos vakarėliui su visa šeima.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Atviras sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais Žingsnis 1
Pievagrybius ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite grybus ir kepkite, kol išgaruos visas skystis. Sudėkite smulkintus svogūnus, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Atviras sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais Žingsnis 2
Susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Sutarkuokite sūrį. Tešlą iškočiokite stačiakampio formos ½ cm storio sluoksniu. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir ant jo sudėkite tešlą. Į vidurį sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus, tada grybus. Kepkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Atviras sluoksniuotos tešlos pyragas su grybais Žingsnis 3
Išimkite pyragą iš orkaitės, pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir tarkuotu sūriu. Dėkite atgal į orkaitę 15 minučių. Išimkite pyragą ir leiskite jam atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos