Auksiniai Vienos sausainiai su džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Auksiniai Vienos sausainiai su džemu

Gražios išvaizdos ir skanus pyragas gali būti ruošiamas tiek sekmadienio popietę, tiek šventiniam šeimos renginiui. Vienos sausainiai priklauso geriems ir rafinuotiems europietiškiems kepiniams, patiekiamiems prie puodelio aromatinės kavos arba arbatos. Sausainiai yra lengvi, nesudėtingi, jiems pagaminti nereikia labai didelio produktų rinkinio, ypač brangių. Tačiau jie nuostabaus skonio ir verti įdėtų pastangų virtuvėje.
Gaminimo laikas
400 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Auksiniai Vienos sausainiai su džemu Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite minkštą sviestą, vaniliną ir išmaišykite. Tada supilkite miltus, sodą su actu ir užminkykite tešlą. Padalykite ją į didesnes ir mažesnes dalis.

Žingsnis 2

Auksiniai Vienos sausainiai su džemu Žingsnis 2
Mažesnę dalį įdėkite į šaldiklį 40 minučių. Kitą dalį sudėkite ant kepimo skardos ir paskirstykite po visą paviršių.

Žingsnis 3

Auksiniai Vienos sausainiai su džemu Žingsnis 3
Braškių uogienę užtepkite ant pyrago. Tada iš šaldytuvo išimkite mažesnę tešlos dalį ir užtepkite ją ant uogienės. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos