Publikavimo data: 2024-05-25
Auksiniai Vienos sausainiai su džemu
Gražios išvaizdos ir skanus pyragas gali būti ruošiamas tiek sekmadienio popietę, tiek šventiniam šeimos renginiui. Vienos sausainiai priklauso geriems ir rafinuotiems europietiškiems kepiniams, patiekiamiems prie puodelio aromatinės kavos arba arbatos. Sausainiai yra lengvi, nesudėtingi, jiems pagaminti nereikia labai didelio produktų rinkinio, ypač brangių. Tačiau jie nuostabaus skonio ir verti įdėtų pastangų virtuvėje.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite minkštą sviestą, vaniliną ir išmaišykite. Tada supilkite miltus, sodą su actu ir užminkykite tešlą. Padalykite ją į didesnes ir mažesnes dalis.
Žingsnis 2
Mažesnę dalį įdėkite į šaldiklį 40 minučių. Kitą dalį sudėkite ant kepimo skardos ir paskirstykite po visą paviršių.
Žingsnis 3
Braškių uogienę užtepkite ant pyrago. Tada iš šaldytuvo išimkite mažesnę tešlos dalį ir užtepkite ją ant uogienės. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Kategorijos