Publikavimo data: 2024-05-25
Aukštas šoninės mėsainis
Pateiktame mėsainyje naudojama ir veršienos išpjova, ir šoninė, todėl šis patiekalas yra labai sotus. Juos subalansuoja daržovės - svogūnai, agurkai, pomidorai, kopūstai. Apskritai gaunamas maistiniu požiūriu subalansuotas produktas. Jame yra baltymų, riebalų ir angliavandenių, vitaminų ir mineralinių medžiagų. Tuo pačiu metu dėl gaminimo nekyla jokių ypatingų rūpesčių. Tokio patiekalo privalumas yra tas, kad jis pasotins labai ilgam.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos faršą ir paprastą svogūną, įberkite 1 šaukštelį druskos, 1 šaukštą garstyčių, pipirų pagal skonį ir suformuokite 4 didelius 1 cm storio ir 1 cm didesnius už bandelę kotletus.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus ir lėkštėse supjaustytą šoninę.
Žingsnis 3
Suktinukus perpjaukite per pusę ir kepkite ant vidutinės ugnies be aliejaus. Svogūnus supjaustykite žiedais, o pomidorus ir agurkus - plokštelėmis.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą iš majonezo, kečupo ir šaukšto garstyčių. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Sudėkite mėsainius tokia tvarka - bandelę gausiai aptepkite padažu, tada dėkite salotų arba kopūstų lapą, tada pomidorą, sūrio paplotėlį, agurką, šoninę, svogūną ir padažą. Uždenkite kita bandelės puse.
Kategorijos