Publikavimo data: 2025-08-20
Austrijos menkės salotos
Lengvos "austriškos" salotos bus puikus šventinio stalo papildymas. Salotų pagrindas - virta menkės filė. Šioje žuvyje labai daug baltymų ir daug žmogaus sveikatai naudingų mikroelementų! Įvairių rūšių sūrių derinys užkandžio skonį šiek tiek paįvairins! Be sūrio, sutarkuokite virtą vištos kiaušinį. Jį reikėtų papipirinti ir pasūdyti. Druska ryškiau atskleis visų ingredientų skonį. Austriškas salotas užpilkite majonezu. Tada jos taps dar švelnesnės ir skanesnės!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės stambia tarka sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Atidėkite į šalį tarkuotą kietąjį sūrį ir ta pačia tarka sutarkuokite kietai virtą vištienos kiaušinį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Nuluptus svogūnus susmulkinkite.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite virtą menkės filė.
Žingsnis 5
Paimkite salotų formą. Ją naudokite salotoms sluoksniais išdėlioti gražioje lėkštėje. Pirmiausia sudėkite žuvį, tada "Gouda" sūrį, tada svogūnus. Po to uždėkite vištienos kiaušinio sluoksnį ir pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu! Salotas papuoškite žalumynais. Paruošta!
Kategorijos