Austrijos menkės salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Austrijos menkės salotos

Lengvos "austriškos" salotos bus puikus šventinio stalo papildymas. Salotų pagrindas - virta menkės filė. Šioje žuvyje labai daug baltymų ir daug žmogaus sveikatai naudingų mikroelementų! Įvairių rūšių sūrių derinys užkandžio skonį šiek tiek paįvairins! Be sūrio, sutarkuokite virtą vištos kiaušinį. Jį reikėtų papipirinti ir pasūdyti. Druska ryškiau atskleis visų ingredientų skonį. Austriškas salotas užpilkite majonezu. Tada jos taps dar švelnesnės ir skanesnės!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Austrijos menkės salotos Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės stambia tarka sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Austrijos menkės salotos Žingsnis 2
Atidėkite į šalį tarkuotą kietąjį sūrį ir ta pačia tarka sutarkuokite kietai virtą vištienos kiaušinį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Austrijos menkės salotos Žingsnis 3
Nuluptus svogūnus susmulkinkite.

Žingsnis 4

Austrijos menkės salotos Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite virtą menkės filė.

Žingsnis 5

Austrijos menkės salotos Žingsnis 5
Paimkite salotų formą. Ją naudokite salotoms sluoksniais išdėlioti gražioje lėkštėje. Pirmiausia sudėkite žuvį, tada "Gouda" sūrį, tada svogūnus. Po to uždėkite vištienos kiaušinio sluoksnį ir pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu! Salotas papuoškite žalumynais. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos