Publikavimo data: 2025-08-20
Austriškos salotos su rausvąja lašiša
Jei užkandžiams ruošti neturite daug laiko, pradžiuginkite svečius austriškomis salotomis! Salotų pagrindas - konservuota rausvoji lašiša. Naudojant jau paruoštą žuvį, paruošimo procesas bus daug lengvesnis. Įvairių rūšių sūrių derinys užkandžio skonį šiek tiek pagyvins! Be sūrio, sutarkuokite virtą vištos kiaušinį. Jį reikėtų papipirinti ir pasūdyti. Druska ryškiau atskleis visų ingredientų skonį. Austriškas salotas užpilkite majonezu. Tada jos taps dar švelnesnės ir skanesnės!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės stambia tarka sutarkuokite sūrį. Susmulkinkite konservuotą rausvąją lašišą.
Žingsnis 2
Atidėkite į šalį tarkuotą kietąjį sūrį ir ta pačia tarka sutarkuokite kietai virtą vištienos kiaušinį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Nuluptus svogūnus susmulkinkite.
Žingsnis 4
Paimkite gražią lėkštę ir į jos vidurį įdėkite salotų formą. Ant formos dugno dėkite kiaušinių sluoksnį. Tada sudėkite "Gouda" sūrio, svogūnų ir supjaustytos rausvosios lašišos sluoksnį. Svogūnų sluoksnį aptepkite majonezu.
Žingsnis 5
Ant salotų viršaus užbarstykite sluoksnį kietojo sūrio ir išimkite formą, kad sustingtų. Išimkite formą.
Kategorijos