Austrių grybai su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Austrių grybai su ryžiais

Austrių grybai yra vieni mėgstamiausių ir labiausiai paplitusių grybų. Jų galima lengvai rasti ne tik gamtoje, bet ir parduotuvių lentynose. Austrių grybų galima rasti pyraguose, picose, salotose. Taip pat kaip savarankiškas patiekalas - austrių grybai padaže, marinuoti arba sūdyti, austrių grybai su įvairiais garnyrais. Vitaminų sudėtimi šie grybai nenusileidžia mėsai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Austrių grybai su ryžiais Žingsnis 1
Austrių grybus smulkiai supjaustykite, morkas stambiai sutarkuokite. Ryžius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite giliame dubenyje po dangčiu, kad išbrinktų.

Žingsnis 2

Austrių grybai su ryžiais Žingsnis 2
Morkas lengvai apkepkite augaliniame aliejuje, sudėkite pievagrybius ir troškinkite apie 4 minutes, retkarčiais pamaišydami. Suberkite ciberžolę, druską, pipirus, lauro lapą, garuose virtus ryžius, išmaišykite, po minutės supilkite vandenį ir užvirinkite. Troškinkite 20 minučių keptuvėje uždengtu dangčiu, retkarčiais pamaišydami. Paruoštą patiekalą papuoškite žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos