Publikavimo data: 2024-01-01
Austrių grybų košė grietinėlės padaže ir pesto receptas
Austrių grybai yra antri pagal populiarumą auginami grybai Rusijoje. Šiame grybe yra daug skaidulų, kurios savo ruožtu padeda išvalyti organizmą nuo toksinų ir toksinų. Neįprasta bulvių košė su austrių grybais ir kreminiu pesto padažu puikiai tiks kaip garnyras prie bet kurio mėgstamo mėsos ar žuvies patiekalo.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir bulves. Nulupkite bulves. Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, paruoškite darbo paviršių. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite puodą ant ugnies.
Žingsnis 2
Austrių grybus supjaustykite atsitiktiniais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės (10-12 minučių). Tada nusausinkite bulves. Sudėkite bulves į dubenį, įdėkite 50 g sviesto ir 100 ml pieno.
Žingsnis 4
Bulves gerai sutrinkite su kitais ingredientais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Mišrainė paruošta.
Žingsnis 5
Įkaitinkite puodą su augaliniu aliejumi. Sudėkite pievagrybius.
Žingsnis 6
1-2 minutes pakepinkite austres, supilkite likusį pieną ir užvirinkite.
Žingsnis 7
Austrių grybus troškinkite piene, kol sutirštės, 5-7 minutes.
Žingsnis 8
Į austrių grybus supilkite pesto padažą.
Žingsnis 9
Grybus kruopščiai sumaišykite su pestu.
Žingsnis 10
Šaukštu išpilstykite tyrę į lėkštes. Ant viršaus uždėkite austrių grybų ir pesto. Papuoškite vyšnių puselėmis ir žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos