Publikavimo data: 2024-01-01
Pievagrybių ir žolelių košė receptas
Bulvių košė su grybais ir žolelėmis bus puikus garnyras prie bet kokio mėsos patiekalo. Pagal šį receptą paruoštą bulvių košę taip pat galite patiekti prie lieso ar vegetariško stalo. Jei nenorite naudoti pievagrybių, pakeiskite juos kitais grybais, šviežiais arba šaldytais.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite bulves, grybus ir žoleles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Į didelį puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Sudėkite bulves į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės.Kad bulvės būtų aromatingesnės, verdant į vandenį įberkite lauro lapų ir juodųjų pipirų žirnelių.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Atsitiktinai supjaustykite grybus. Kepkite svogūnus ir grybus keptuvėje 7-9 minutes ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Tada nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 4
Nusausinkite bulves, nulupkite ir sudėkite į gilų dubenį arba puodą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Sutrinkite trintuvu arba šakute.
Žingsnis 5
Į bulves sudėkite su svogūnais pakepintus grybus ir smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 6
Įmaišykite košę su grybais ir žolelėmis.
Žingsnis 7
Šaukštu išpilstykite tyrę į stačiakampę formą, perkelkite į lėkštes ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos