Pievagrybių ir žolelių košė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-01

Pievagrybių ir žolelių košė receptas

Bulvių košė su grybais ir žolelėmis bus puikus garnyras prie bet kokio mėsos patiekalo. Pagal šį receptą paruoštą bulvių košę taip pat galite patiekti prie lieso ar vegetariško stalo. Jei nenorite naudoti pievagrybių, pakeiskite juos kitais grybais, šviežiais arba šaldytais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pievagrybių ir žolelių košė receptas Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite bulves, grybus ir žoleles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Į didelį puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 2

Pievagrybių ir žolelių košė receptas Žingsnis 2
Sudėkite bulves į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės.Kad bulvės būtų aromatingesnės, verdant į vandenį įberkite lauro lapų ir juodųjų pipirų žirnelių.

Žingsnis 3

Pievagrybių ir žolelių košė receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Atsitiktinai supjaustykite grybus. Kepkite svogūnus ir grybus keptuvėje 7-9 minutes ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Tada nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 4

Pievagrybių ir žolelių košė receptas Žingsnis 4
Nusausinkite bulves, nulupkite ir sudėkite į gilų dubenį arba puodą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Sutrinkite trintuvu arba šakute.

Žingsnis 5

Pievagrybių ir žolelių košė receptas Žingsnis 5
Į bulves sudėkite su svogūnais pakepintus grybus ir smulkiai supjaustytas žoleles.

Žingsnis 6

Pievagrybių ir žolelių košė receptas Žingsnis 6
Įmaišykite košę su grybais ir žolelėmis.

Žingsnis 7

Pievagrybių ir žolelių košė receptas Žingsnis 7
Šaukštu išpilstykite tyrę į stačiakampę formą, perkelkite į lėkštes ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos