Publikavimo data: 2024-03-23
Bulvių košė su sviestu
Klasikinė rusų šventės dalis - švelni ir lengva bulvių košė su sviestu. Bulvių gumbai į Europą pirmą kartą buvo atvežti iš saulėtosios Pietų Amerikos Didžiojo atradimo metu, o vėliau Petras I atvežė bulvių į Rusiją. Dėl didžiulės šio patiekalo naudos ir universalumo jis tapo nuolatiniu svečiu ant pietų stalo. Didelis skaidulų kiekis užtikrina visų toksinų ir toksinų pasišalinimą iš organizmo.
Žingsnis 1
Paimkite puodą, sudėkite į jį nuluptas ir griežinėliais supjaustytas bulves, užpilkite vandeniu ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Sutrinkite bulves bulvių trintuvu.
Žingsnis 3
Į puodą su bulvėmis sudėkite suminkštintą sviestą.
Žingsnis 4
Įmaišykite virtas bulves ir ištirpintą sviestą.
Žingsnis 5
Gautą mišinį suplakite mikseriu. Bulvių košė su sviestu paruošta!
Kategorijos