Bulvių košė su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Bulvių košė su sviestu

Klasikinė rusų šventės dalis - švelni ir lengva bulvių košė su sviestu. Bulvių gumbai į Europą pirmą kartą buvo atvežti iš saulėtosios Pietų Amerikos Didžiojo atradimo metu, o vėliau Petras I atvežė bulvių į Rusiją. Dėl didžiulės šio patiekalo naudos ir universalumo jis tapo nuolatiniu svečiu ant pietų stalo. Didelis skaidulų kiekis užtikrina visų toksinų ir toksinų pasišalinimą iš organizmo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su sviestu Žingsnis 1
Paimkite puodą, sudėkite į jį nuluptas ir griežinėliais supjaustytas bulves, užpilkite vandeniu ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Bulvių košė su sviestu Žingsnis 2
Sutrinkite bulves bulvių trintuvu.

Žingsnis 3

Bulvių košė su sviestu Žingsnis 3
Į puodą su bulvėmis sudėkite suminkštintą sviestą.

Žingsnis 4

Bulvių košė su sviestu Žingsnis 4
Įmaišykite virtas bulves ir ištirpintą sviestą.

Žingsnis 5

Bulvių košė su sviestu Žingsnis 5
Gautą mišinį suplakite mikseriu. Bulvių košė su sviestu paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos