Publikavimo data: 2024-01-02
Bulvių košė su vištienos kotletais ir raugintais kopūstais receptas
Bulvių košė su vištienos kotletais ir raugintais kopūstais - tai gana paprastas receptas, kaip skaniai ir greitai paruošti vakarienę ar antrąjį patiekalą. Jei norite dietinio varianto, kotletus virkite garuose, o į bulvių košę nedėkite sviesto ir pieno.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite bulves. Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, paruoškite darbo paviršių. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite puodą ant ugnies.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės (10-12 minučių). Tada nusausinkite bulves. Sudėkite bulves į dubenį, supilkite sviestą ir pieną.
Žingsnis 4
Bulves gerai sutrinkite su kitais ingredientais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Mišrainė paruošta.
Žingsnis 5
Paruoškite kotletus. Į dubenį sudėkite maltą mėsą. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite. Suformuokite vienodo dydžio kotletus. Kiekvieną kotletą apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite kotletus iš vienos pusės 5-7 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 7
Apverskite kotletus ir kepkite juos dar 5-7 minutes, kol iškeps.Kotletai ir košė paruošti.
Kategorijos