Publikavimo data: 2024-01-01
Bulvių košė su kiaulienos guliašu receptas
Kiaulienos guliašas yra puikus patiekalas pietums ar vakarienei. Šį patiekalą geriausia derinti su švelnia bulvių koše. Į mėsą pridėjus daržovių ir prieskonių, guliašas įgauna nuostabų skonį ir sodrumą. Daržovės šiam patiekalui specialiai stambiai supjaustomos, kad išliktų jų skonis ir sultingumas.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus. Nuplaukite daržoves. Nulupkite morkas ir bulves. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite puodą ant ugnies.
Žingsnis 2
Morkas ir svogūnus stambiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Pašalinkite nuo paprikų kotelius ir supjaustykite jas dideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite kiaulieną dideliais kubeliais.
Žingsnis 5
Sudėkite bulves į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės (10-12 minučių). Tada nusausinkite bulves. Sudėkite bulves į dubenį, supilkite sviestą ir pieną.
Žingsnis 6
Bulves gerai sutrinkite su kitais ingredientais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Mišrainė paruošta.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Į keptuvę suberkite svogūnus.
Žingsnis 8
Tada sudėkite morkas.
Žingsnis 9
Į keptuvę sudėkite kiaulieną. Viską kartu kepkite 3-5 minutes.
Žingsnis 10
Į mėsą ir daržoves sudėkite pomidorų pastą.
Žingsnis 11
Į daržoves įpilkite puodelį vandens, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
Žingsnis 12
Šaukštu sudėkite bulvių košę į serviravimo lėkštes. Ant košės viršaus dėkite guliašo. Papuoškite lėkštę žalių svogūnų žiedais.
Kategorijos