Publikavimo data: 2024-03-23
Austrių grybų paprikašas
Paprikašas - tai vengriškas patiekalas, kurį sudaro grietinėlėje su svogūnais ir prieskoniais troškinti mėsos gabaliukai. Pagrindinis ingredientas yra paprika, todėl patiekalas ir gavo tokį pavadinimą. Pagal šį receptą siūlome pasigaminti vegetarišką paprikašo versiją. Paimkite austrių grybų arba bet kokių kitų jums patinkančių grybų, pakepinkite juos su svogūnais ir paprikomis, įdėkite pomidorų pastos ir paprikos. Patiekalas paruoštas. Patiekite papriką su bulvių koše kaip garnyrą.
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies 3-4 minutes pakepinkite svogūną, česnaką ir pipirus.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite austrių grybus ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos ir paprikos. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Patiekite austrių grybų paprikas su smulkintomis petražolėmis.
Kategorijos