Austrių grybų paprikašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Austrių grybų paprikašas

Paprikašas - tai vengriškas patiekalas, kurį sudaro grietinėlėje su svogūnais ir prieskoniais troškinti mėsos gabaliukai. Pagrindinis ingredientas yra paprika, todėl patiekalas ir gavo tokį pavadinimą. Pagal šį receptą siūlome pasigaminti vegetarišką paprikašo versiją. Paimkite austrių grybų arba bet kokių kitų jums patinkančių grybų, pakepinkite juos su svogūnais ir paprikomis, įdėkite pomidorų pastos ir paprikos. Patiekalas paruoštas. Patiekite papriką su bulvių koše kaip garnyrą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Austrių grybų paprikašas Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Austrių grybų paprikašas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Austrių grybų paprikašas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies 3-4 minutes pakepinkite svogūną, česnaką ir pipirus.

Žingsnis 4

Austrių grybų paprikašas Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite austrių grybus ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Austrių grybų paprikašas Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos ir paprikos. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Austrių grybų paprikašas Žingsnis 6
Patiekite austrių grybų paprikas su smulkintomis petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos